joi, 19 aprilie 2018

Dacă Eva a apărut din Rai, Harmony a apărut din laborator!Dacă ne-a îngrijorat până acum legalizarea căsătoriilor între gay, căsătoriile între om și animal, adopțiile copiilor în astfel de familii, ar trebui să înțelegem privind acest video, că am pierdut deja lupta. Lupta pentru umanitate. Lupta pentru o societate normală și sănătoasă la mansardă. Lupta pentru familia tradițională. Pentru ideea de bărbat și femeie.

Femeile, cât și bărbații nu se vor mai naște. Nici măcar Biblic. Dacă Eva a apărut din Rai, Harmony a apărut din laborator. Și Adam. Se vor fabrica. După "imaginația și dorințele" beneficiarilor. Pe dimensiuni de bust, boxeri, culori, mușchi, craci, găuri, picamere - după vise și buget! Că în viața de zi cu zi, dacă nu are dotări, e de la natură. În situația de față, e de la buget. Da nu e bai! Se face UPDATE! Se mai strâmtează pe ici-colo sau se mai adaugă un rulment la lungime sau lățime.

"Ce vrei iubito de ziua ta?"
"Niște ulei de schimb și vaselină că m-au lăsat șuruburile. Poate mă updatezi și tu la bust sau buze că mă jelozez pe RX cea nou adaptată! Și dacă ți-ai pune și tu niște rulmenți în plus la lungime ar fi perfect!"
"Iubita, dar eu sunt normal! Om! Nu pot face update-uri!"
"Adică eu sunt anormală? Asta vrei să spui?"
"Iubita, vezi că scapi vaselină pe la colțul ochilor și dacă mai faci gălăgie, te pun pe silent mode și îți șterg niște biți de nu te vezi!"

Deci, ce silicoane și botox fetelor care sunteți cu botic? Iaca, a venit și vremea când o să stați pe tușă. Au apărut rivalele! Și ce rivale! Astea dacă au cracul scurt, fac update la tot piciorul, nu doar la buze, fese și bustiere ca voi.

Și uite așa, vom vedea prin parcuri cupluri de fier vechi și fier updatat, dăruindu-și vaselină la doză și alergând după copii adoptați din familiile de gay și vom trăi toți într-o lume nebună, nebună și dezaxată, până i s-o face milă lui Dumnezeu de noi și ne-o da vreun potop de să ne sară umanoizii cibernetici din cap.

Acum, că știu că AI Robot e acilea, iar Terminator așteaptă la colț, parcă m-aș culca liniștită. Pun ceva vaselinky deoparte, că de trec pe aici, să am cu ce să îi servesc!

Mare e Grădina TA, Doamne și mult loc ai în ea!

©Ramona Sandrina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu