sâmbătă, 14 aprilie 2018

Noaptea trecută, s-a format o Nouă Alianță a Morții - Siria sub atac aerian!


Noaptea trecută, la ore mișelești, s-a format o Nouă Alianță a Morții. O alianţă formată din SUA, Marea Britanie şi Franţa! Această alianță, a lansat, sâmbătă dimineaţa (ora 4.00 în România), un atac cu rachete de croazieră în Siria, deoarece, spun ei, "nu există alternative", iar regimul Bashar al-Assad trebuie pedepsit pentru atacul chimic pe care l-ar fi comis!!!

În timp ce noi dormim liniştiţi, iar unii fără Dumnezeu, creier sau suflet încă se mai întreabă de ce vin emigranţii în Europa...Siria trăiește un măcel. Un coşmar care pare a nu se mai termina în Orient de când acesta a fost descoperit și colonizat!

  😢 Siria e un altfel de Vietnam. Sau Irak, Libia, Serbia, etc. E ca un deja vu. Americanii nu doar au împrăștiat gândacul de Colorado! Ei sunt nişte gândaci. Mai exact căpuşe! SUA a fost, este și va fi mereu un stat CĂPUȘAR care când nu mai are resurse sau bani să îi susțină economia și armata de distrugere, merge să capuşeze alte state. Dar pentru că sunt gândaci, nu atacă state mari, doar mici. Sunt cea mai deplorabilă specie! Nu le pasă de nimeni. Ei îşi urmăresc doar interesele lor și apoi apar în fața lumii ca mari "pacificatori". 

Evident, SUA minte! Administrația Guvernamentală a SUA și Președintele Trump, MINT! Așa cum mulți oameni cerebrali din Administrația SUA și din afara ei spun: "NU EXISTĂ DOVEZI despre atacul chimic, iar RĂZBOIUL este ILEGAL!". Prima imagine care mi-a venit în minte, a fost asemeni unui DEJA VU cu Vietnam, Libia, Serbia, Irak... Un Guvern care trădează din nou Umanitatea! Un Guvern al ororilor, al crimelor nejustificate, al intereselor personale!

De când l-am văzut prima oară pe Trump, în urmă cu mulți ani într-o emisiune, nu mi-a plăcut. E ceva la el care îmi amintește de rău. Când a fost ales președinte, am știut că va urma o perioadă sumbră. Trump nu este altceva decât un nevertebrat, arogant și dezaxat! Un altfel de Hitler. Mult maibolnav și mai periculos însă. Pentru că nu conduce o Germanie bolnavă de război, ci o America bolnavă de spirit! O Americă pierdută, fără direcție, fără sistem, doar înarmată până în dinți, atacând o Sirie!!!

 Siria a devenit un câmp de testare a armamentului, a polilor de putere și a orgoliilor!Auziți? Acesta e sunetul războiului. Sinistru! Gol! Ca un țipăt care îți taie aerul, sufletul, carnea și te sfâșie!!! Ți se face pielea de găină doar ascultându-l. De departe. Nu închideți ochii. Curând acest război, va fi si al vostru. Dacă voi credeți că acesta nu e și războiul vostru, vă înșelați! Acesta e Războiul Umanității! Aşa se anunţă venirea morții peste tine, copiii si familia ta. În toiul nopții. Mișelește! Apoi...este tăcere! Tăcerea aia crudă în care căutăm printre corpurile fără viață si sperăm ca nimeni drag să nu fie acolo! Tăcerea aia care sfâșie a teamă, a lacrimi si miroase a fum, a praf de armament si sânge! Și nu ai unde să fugi! Nu ai alternativă! Te uiţi în ochii copiilor tăi si speri să te ierte că i-ai adus pe lume într-o astfel de lume! Într-o lume dominată de bani, de lipsă de credință, umanitate, de valori și bunătate! Într-o lume condusă de nebuni care se cred salvatorii planetei și se luptă între ei ucigând vise, țări, vieți și ce e mai rău, destine de copii care nu și-au ales bine timpurile, născându-se!

Dumnezeu să ne ierte pe toţi, că de data asta chiar știm ce facem! 😢


Sirienii sunt responsabilitatea noastră! A tuturor! A tuturor celor care prin alianţe am facilitat ceea ce trăiesc ei acum: invadarea, testarea armamentului si a polilor de putere de către aliații cei mai josnici pe care i-a dat până acum istoria omenirii !!!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu